Kvalitetssäkrad företagshälsovård

Täbyhälsan har i över 30 år levererat företagshälsovårdstjänster till företagskunder i norra Storstockholm och deras anställda. Idag betjänar Täbyhälsan över 600 företag i Norrort, i olika storlekar och branscher. Genom nätverket Riksnära Företagshälsovård kan vi i samarbete med andra företagshälsor runt om i Sverige erbjuda rikstäckande tjänster.

Täbyhälsan är auktoriserad medlem av Sveriges Företagshälsor och certifierad enligt ISO 9001:2015. Täbyhälsan står för hög kvalité, god service och personligt bemötande. Vi har bred och aktuell kompetens, lång erfarenhet och samarbetar med välrenommerade specialister.

Affärsidé, mission och vision

Täbyhälsans affärsidé är att erbjuda flexibel och komplett företagshälsovård av högsta kvalitet till företag och organisationer i norra Storstockholm.

Vår mission är att med personligt bemötande, servicekänsla och spetskompetens verka för bästa möjliga hälsa hos såväl kundföretag som individ.

Vår vision är att våra kunder ska vara de mest välmående företagen med de friskaste medarbetarna. 

Personlig och vardagsnära kontakt

Täbyhälsan har specialistkompetens inom arbetsmiljö och arbetsmedicin, och är därför en naturlig samarbetspartner i allt som rör hälsa och ohälsa på arbetsplatsen.

Vi strävar efter bästa kontinuitet - vi lär känna dig och ditt företag, så att du alltid får individuellt anpassad service.

Vi som jobbar på Täbyhälsan

  • Företagsläkare
  • Företagssköterskor
  • Leg. psykoterapeut/beteendevetare
  • Arbetsmiljöingenjör
  • Fysioterapeut/ergonom
  • Administratörer