Jobba hos oss

Vi söker ytterligare en legitimerad psykoterapeut/steg 1 terapeut

Vi utökar nu vårt psykosociala team och söker ytterligare en legitimerad psykoterapeut/steg 1 terapeut. Hos oss kommer du att arbeta med individärenden, där personerna du möter är anställda av våra kundföretag. Rehabilitering inom området psykisk ohälsa kommer utgöra huvuddelen av ditt arbete, men även behandling mot ångest och depression, krisstöd samt olika former av stödsamtal är vanligt förekommande. Du arbetar även på gruppnivå med stresshantering, konflikthantering och grupputveckling. Arbetsgivarkontakter ingår som en naturlig del i arbetsuppgifterna där chefsstöd är en stor del.

Vi söker dig som har en grundläggande psykoterapiutbildning i KBT (s k steg 1) med annan relevant högskoleutbildning i botten. Det är meriterande om du är legitimerad psykoterapeut eller har vidareutbildning inom arbetsmiljö/företagshälsovård. Du behöver ha några års erfarenhet av behandlingsarbete inom primärvård, psykiatri eller företagshälsovård. Vi ser det som meriterande om du tidigare har arbetat med grupper och gruppbehandlingar samt arbetat med systematiskt arbetsmiljöarbete.

Du har, precis som vi, ett genuint intresse för arbetsmiljö och bemöter människor med empati. Du är trygg i din yrkesroll, har en positiv inställning och har lätt för att samarbeta. Vi tror att du är nyfiken och idérik för att tillsammans med oss utvecklas. Du är tydlig i din kommunikation och har förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 80 - 100 % med start hösten 2023. Vi har kollektivavtal genom Almega och tillämpar individuell lönesättning. Du får bland annat tjänstepension och friskvårdsbidrag.

Välkommen med din ansökan märkt "ansökan terapeut" till emelie.lindqvist@furuhojden.se.